Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

GÜNDE 10 BİN KALORİ ALIYOR

İngiltere'nin en şişman adamı, tam 413 kilo.



413 kilo ağırlıkla İngiltere'nin en şişman adamı olan Carl Thompson, kendini frenleyemeyerek ölümüne yemek yediğini söyledi.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun'da yayınlanan "Kendimi ölümüne yediriyorum" manşetli özel birinci sayfa haberinde 413 kiloya çıkarak İngiltere'nin en şişman adamı olduğuna dikkat çekilen Carl Thompson'un yiyerek ölmekten korktuğunu söylediği kaydedildi.

Yatağa bağımlı hale gelen işsiz 32 yaşındaki Carl Thompson'un 9 kadar dondurma, pizza ve hamburgerler dahil günde bir normal erkeğin yediğinin dört misli olan 10 bin kalorilik yemek yediği, Güney sahil liman kentlerinden Dover'deki evininden bir yıldır hiç dışarı çıkmadığı belirtildi.

Aldığı kilolardan elbiselere sığmayan Carl'ın devletten aldığı yardımlarla geçindiği anlaşıldı. 2012 yılından bu yana kilosunu iki misline çıkartan İngiltere'nin en şişmam adamı,The Sun gazetesine "Yememi durduramıyorum. Önüme ne konsa yiyebiliyorum. Sınırın en kötüsü böyle devam edersem ölebilirim" diye konuşan Carl Thompson'un devletten ayda 670 sterlin yardım aldığı öğrenildi.

Yemekleri yatağına gönderilen Carl Thopson "Ölebilirim ama nasıl duracağımı bilemiyorum" diyerek çaresizliğini ifade etti.

The Sun "4 erkeğin yemeği ona veriliyor ve parasını siz veriyorsunuz" başlıklı haberinde, devletin parasını verdiği bakıcıların ona baktığına değinirken bir günde yediklerini şöyle sıraladı: "9 dondurma, 4 sosis, 5 hamburger, 5 sahanda yumurta,1 domuz börek, 2 jambon sandaviç, 1 kutu Frosties, 36 parmak balık, 6 Yorkies, 6 Mars çukolatası, 1 Pizza, 3 çilekli yoğurt, iki kişilik Çin yemeği, 1 litre dondurma."

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?