Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

DÜNYANIN EN 'APTAL' GİYSİSİYLE TANIŞIN!

Evet, üzgünüz ama bu giyilebilir uyku tulumu biraz gereksiz değil mi sizce de?



Aranızda belki de olsa da giyinsek diyenleriniz olabilir, kalbinizi kırmak istemiyoruz ama soruyoruz: Bu uyku tulumuyla sokakta dolaşır mıydınız?

Dünyanın en ilginç kültürlerinden birine sahip olan Japonlar, siyah hamburger, prezervatif şekilli yemek tarifi kitabından sonra şimdi de giyilebilir uyku tulumu yaptı.

Japonya’da ofis malzemeleri üreten King Jim isimli firmanın yaptığı Futon Air Mat Set adlı tulum yatak, 40 doları olan herkesin hizmetine sunuldu.

Özellikle ofislerde geç saate kadar çalışanları hedef kitle olarak belirleyen firma, bu tulumu dışarıda giyinmeye cesaret edenlere de ödül veriyormuş!

Şaka ya şaka! Firma da farkında ki, kimse kolay kolay uyku tulumu giyinerek sokakta dolaşmaz, konsere gitmez. Hatta kampa bile gidip gitmeyeceklerinden şüpheliyiz.

Gerçi tulumu bir çanta içinde yanınızda taşımak ve ihtiyacınız olduğunda çıkarıp giyinmek de mümkün tabi. Bir dakika ya, böyle bakınca biraz mantıklı göründü şimdi.

Neyse kendiniz karar verin artık. Çok ihtiyacım var, trend manyağım edinmeliyim şundan diyorsanız da, buraya bir göz gezdirebilirsiniz.


Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?