Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

KATILIM KOŞULLARI

OPET’ten 50 TL Yakıt Al, 50 TL Yakıt Kazan Kampanyası Katılım Koşulları

Süper FM aracılığıyla duyurularak gerçekleştirilecek OPET Petrolcülük A.Ş. (bundan böyle “OPET” olarak anılacaktır)’den 50 TL Yakıt Al, 50 TL Yakıt Kazan Kampanyası aşağıdaki koşulları kapsar ve katılımcılar işbu Kampanya’ya katılarak bu koşulları peşinen kabul etmiş sayılır.
1. OPET’ten 50 TL Yakıt Al, 50 TL Yakıt Kazan Kampanyası (bundan böyle “Kampanya” olarak anılacaktır) OPET Petrolcülük A.Ş. tarafından düzenlenmekte olup, Büyükdere Cad. C.E.M. İş Merkezi N.23 K.4 Şişli İstanbul adresinde mukim Spectrum Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Ticaret A.Ş. bünyesindeki Süper FM Radyo (bundan böyle Süper FM olarak anılacaktır) aracılığıyla ilan edilerek gerçekleştirilmektedir.
2. Kampanya’ya, Kampanya’nın yapıldığı gün itibariyle diğer bir deyişle Süper FM çağrı merkezi ile görüştüğü gün itibariyle, 18 yaşını doldurmamış olanlar ve Türkiye Cumhuriyeti dışında ikamet edenler (TC Vatandaşı olma zorunluluğu) katılamazlar; katılmış ve 50 TL Yakıt hakkı (kampanya faydası) elde etmiş olsalar bile bu hakkı kullanamazlar.
3. Kampanya’ya katılanların kampanya faydası kazanmaları ve bu faydayı kullanabilmeleri için SMS alımına açık bir cep telefonu hattına sahip olmaları gerekmektedir. Böyle bir cep telefonu hattı bulunmayan katılımcı, Kampanya faydasının kazanılıp harcanabilmesi için kendisinde bulunan bir cep telefonunun numarasına ve SMS iletimine ihtiyaç duyulacağı için, Kampanya’ya dair herhangi bir hak iddiasında bulunamayacaktır.   
4. Kampanya 27.06.2014 tarihinde saat 08:00’da başlar 31.12.2014 tarihinde saat 18:00’da (18:00 hariç olmak üzere)  sona erer. Kampanya belirtilen süre ile sınırlı olarak her hafta cuma günü gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi www.karnaval.com/superfm ve www.OPET.com.tr   adresinde yer almaktadır. 
5. Kampanya süresi ile sınırlı olmak koşuluyla her hafta Cuma günü 08:00 ve 18:00 saatleri arasında (18:00 hariç olmak üzere)  her saatin 15. dakikasında Süper FM yayınında OPET jingle müziği yayınlanacak, bu müziğin duyulmasından itibaren her saatin 25. dakikasına kadar 0850 201 35 00 numaralı telefondan Süper FM’e ulaşan ve
görüştüğü Süper FM çağrı merkezi yetkilisine adını, soyadı, cep telefonu numarasını, doğum tarihini bırakan ve burada ilan edilen katılım koşullarını karşılayan herkesin bırakmış olduğu cep telefonu numarasına kısa mesaj (SMS) vasıtasıyla 8 haneli bir kod gönderilecektir. Katılımcı, OPET istasyonlarından ücretsiz temin edebileceği ve çıktığı zarfın içerisinde açıkça belirtilen aktivasyon koşullarını yerine getirdiği kullanıma açık bir OPET Kart’a sahip olmak zorundadır. Aktivasyonunu yaptığı cep telefonu numarası ile 6738 numarasına aralarında birer boşluk bırakarak “Super Kod(8 Haneli hediye kodu) 16 haneli kart numarasını” aralarında boşluk bırakarak gönderen katılımcı kampanyaya dahil olduğu OPET Kart’ı ile OPET istasyonlarından yapacağı ilk  50 TL ve üstü akaryakıt veya LPG satın alımı sonrasında Kampanya’ya dahil OPET istasyonlarında sadece akaryakıt veya LPG alımı olarak kullanabileceği 50 TL değerinde paro puanı 24 saat içerisinde kazanır. (Örnek SMS metni; Super 123455678 ABCDEGFGHIJKLMNO)
İş bu paro puan 01.06.2015 tarihine kadar kullanılmaz ise yüklendiği OPET karttan silinecektir. Ayrıca bu madde kapsamında belirtilen ve tüketicinin atması gereken SMS’lerin 6738’e gönderilmesi için son tarih 01.02.2015’tir. 6738’e gönderilecek katılım SMS’lerinin ücretleri katılımcıya ait olup kendi tarifesi üzerinden operatörü tarafından ücretlendirilecektir.
6. Kampanyadan Minibüs Kulübü’ne dahil kartlar faydalanamaz.
7. Süper FM; ilan edilen şartları taşıyan katılımcıların ad, soyad ve cep telefonu numaralarını OPET’e iletebilecektir. Katılımcılar bu Kampanya kapsamında Süper FM’e ilettikleri ad, soyad ve cep telefonu bilgilerinin OPET ile paylaşılacağının iznini vermiş sayılırlar. 
8. Katılımcıların Süper FM’i aradıklarında verdikleri tüm kişisel bilgilerin (ad, soyad, cep telefonu numarası) doğru olması gerekmektedir. OPET, ilan edilen şartları taşıyan tüm katılımcılara beyan ettikleri cep telefonu numarası üzerinden ulaşacaktır. 
9. İlan edilen şartları taşıyan katılımcıların isimleri Süper FM tarafından tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçlarında yayınlanabilecektir.  Süper FM tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçlarında kullanmak üzere söz konusu katılımcılar ile fotoğraf çekimi yapmak isteyebilir veya fotoğraflarını göndermelerini isteyebilir. Süper FM’den gelebilecek bu talep doğrultusunda katılımcıların fotoğraflarını paylaşması veya fotoğraf çekimine katılmaları ilgili katılımcıların Süper FM’in bu fotoğrafları tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçlarında kullanabileceğine peşinen ve açıkca rıza gösterdikleri anlamına gelecektir, bu konuda katılımcılardan ek yazılı izin alınmasına gerek olmayacaktır.
10. Süper FM’in karasal yayınına kıyasla Karnaval.com üzerinden ulaşılan dijital yayında gecikmeler yaşanabilir. Bu gecikmelerden dolayı dinleyicinin zamanında yarışmalara katılamamasından Süper FM veya OPET sorumlu değildir. 
11. Kampanya’ya katılmak isteyenlerin 0850 201 35 00 numaralı telefondan yapacakları görüşmeler; TT Net aboneleri için şehir içi sabit hat tutarı üzerinden, GSM aboneleri için ise GSM operatörleri ile aralarındaki sözleşmeleri dahilindeki sabit veya her yöne tutarı üzerinden ücretlendirilecektir. 
12. Süper FM kampanya dahilinde dinleyicilere erişilebilir çalışır durumda bir numara temin etmekle yükümlüdür. Kampanya yoğunluğundan dolayı, hatların düşmemesi, hatların meşgul çalması gibi durumlar sebebi ile dinleyicilerin Süper FM’in 0850 201 35 00 numaralı telefonuna ulaşamamalarından Süper FM sorumlu değildir.
13. Kampanyaya dahil OPET istasyonlarının listesine www.opet.com.tr internet adresinden ulaşılabilir.
14. Katılımcının, Kampanya’ya dahil OPET istasyonunda akaryakıt veya LPG alımından sonra pompa ve market görevlilerine söz konusu işlemde OPET Kart’ını kullanacağına dair dair bilgi vermesi gerekmektedir. 
15. İşbu Kampanya kapsamında katılımcılar her bir cep telefonu numarası ve/veya bir OPET Kart numarası ile Kampanyaya sadece 1 kez katılabilirler. Kampanya süresi boyunca daha önce Süper FM’den 1 kez 50 TL değerindeki kampanyaya kayıt yaptığı tespit edilen katılımcıların, aynı cep telefonu ve kimlik bilgileri ile Kampanya kapsamında ilgili gün ve saatlerde Süper FM’i arayıp ulaşmaları durumunda dahi kampanyadan bir kez daha fayda elde etme hakları olmayacaktır. 
16. OPET, kampanya kapsamında vereceğini duyurduğu hediyeyi, kapsamını, Kampanya kurgu ve yapısını önceden haber vermeksizin durdurma, değiştirme hakkını saklı tutar.
17. OPET’in bu kampanyayı durdurması halinde Süper FM’in herhangi bir yükümlülüğü/sorumluluğu bulunmamaktadır, Süper FM sadece Kampanya’nın duyurulduğu yayın aracıdır. Talihlinin bu konuda Süper FM’e rücu hakkı yoktur.
18. Hediye kazanma hakkı satılamaz, devredilemez ve ertelenemez.
19. Bu Kampanya’ya Süper FM, OPET ve grup şirketleri ve ilişkide olduğu diğer şirketler ile çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılamazlar. 
20. Bu Kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 28.05.2014 tarihli 40453693-255-05-02/1478-3765 sayılı izni ile kapsam dışı bırakılmıştır.
21. İhtilaf vukuunda İstanbul Çağlayan Mahkemeleri ve İcra Daireleri münhasır yetkilidir.

Benzer Haberler

  • CAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!
    MüzikCan Bonomo'dan Pandemİ Sonrasi İlk Konser!Can Bonomo, pandemi nedeniyle ara verdiği canlı performanslarına 7 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro ve 8 Ağustos Çeşme Açıkhava yaz konserleri kapsamında tekrar başlıyor.
    CAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!
  • HANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDE
    MüzikHande Yener'den Sevenlerİne MÜjdeHande Yener hayranlarının merakla beklediği 20.yılına özel Carpe Diem albümünü iki parçaya böldü.
    HANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDE
  • ZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLE
    MüzikZİynet Salİ’den Yaza Özel SİngleBaşarılı isim Ziynet Sali, 'Kalbim Tatilde' single'ını sevenleriyle buluşturdu.
    ZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLE
  • KAŞ’TA KLİP!
    MüzikKaŞ’ta Klİp!Soner Arıca’nın geçtiğimiz hafta müzikseverlerle buluşturduğu, söz ve müziği kendisine ait ‘Çözelim Düğümü’ single’ı kliplendi.
    KAŞ’TA KLİP!
  • ‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’
    Müzik‘kİmİsİ Adimi Hatirlamaz, Dİnle Hatirlanir…’'Dinle' şarkısıyla 1997 yılında Eurovision’da ülkemizi temsil eden ve üçüncü olan Şebnem Paker yıllar sonra o süreci anlattı.
    ‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’
  • SEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİ
    MüzikSezen Aksu’dan Sİmge’ye UĞur HedİyesİPop müziğin başarılı temsilcilerinden Simge, 5 Ağustos’ta gerçekleşmesi planlanan Harbiye konseri öncesi Sezen Aksu’dan uğur hediyesi aldı.
    SEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİ
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?