Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

GÜL SUNAL GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kemal Sunal'ın eşyalarından oluşan sergi, Antalya Kültür Merkezi fuayesinde açıldı.



Uluslararası Antalya Film Festivali'nde Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın kişisel eşyaları, filmlerde kullandığı giysilerden oluşan serginin açılışında eşi Gül Sunal, gözyaşlarına hakim olamadı.

NTV'de yer alan habere göre; Gül Sunal, serginin kurdelesini kesmeden önce yaptığı konuşmada, açılışa gösterilen ilginin Sunal'ın insanlara verdiği değerin ne kadar karşılandığını gösterdiğini belirterek, “Çok heyecanlıyım. Kemal hakikaten çok büyük bir kale inşa etmiş kendisine" dedi. Oğlu Ali Sunal ise Uluslararası Antalya Film Festivali içinde babası Kemal Sunal'ın bu şekilde anılmasının kendilerine mutluluk ve gurur verdiğini söyledi. Sunal, sergilenen eşyaların babasını bir araya getirdiğini, sergiyi annesi Gül Sunal'ın hazırladığının altını çizdi.

Gül Sunal, Kemal Sunal'ın 'Propaganda' filminin galası için kendisine hediye edilen papyonu, “Nasıl olsa Oscar alamam" diyerek aldığı Oscar heykelcikli kravatı, ayakkabını, ilk cep telefonunu, son kullandığı tıraş losyonu, Ezo ve Ali Sunal'ın babaları için yaptığı hediyeleri anlattı.


Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?