Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

'GÖKKUŞAĞI' MERDİVENLERİNE VEDA!

Bakalım yenisi nasıl olacak?



İstanbul'da Gezi eylemleri sırasında gökkuşağı renklerine boyanan ve Gezi'nin sembollerinden biri olan merdivenler yıkıldı.

Karaköy Salı Pazarı Yokuşu’nda bulunan merdivenler dün öğle saatlerinde Beyoğlu Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Merdivenlerin çok eski olması nedeniyle yıkıldığı ve yeni merdivenler yapılacağı öğrenildi.



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada merdivenlerin semt sakinleriyle yapılan istişareler sonucunda yenilenmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.

Demircan'ın yazılı açıklamasında, "Salı Pazarı Yokuşu merdivenleri, tamamıyla deforme olmuş mevcut yıpranmış görüntüsünden kurtarılarak, basamakların üst zemini andezit taşı ve renkli ön yüzlerinin yine aynı renklerde seramik kaplama yapılarak mevcut renkli atmosferi korunacak. Mahalle halkımızla yaptığımız istişareler sonucu, doğalgaz, elektrik, su, kanalizasyon altyapı hatları tamamen yenilenecek. Merdivenlerin renkli dokusu ise korunarak en güzel şekilde hizmete açılacak" ifadelerini kullandı.


Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?