Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

'ARPA'YI MARTILAR İÇİN İSTEMİŞ

Yıldız Tilbe, uyuşturucu davasında tanıklık yaptı.



"Uyuşturucu madde ticareti" yapmak suçundan yargılanan aralarında Ragga Oktay olarak bilinen şarkıcı Oktay Yurtalan, şarkıcı Yaşar İpek ile oyuncu Levent Can’ın da bulunduğu 21 sanıklı davada, şarkıcı Yıldız Tilbe tanık olarak ifade verdi.

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Kadri Çengel, Dilek Aybaş, Kenan Yıldırım, Nezahat Çengel, Hakan Acıdemir, Murat Barış, Ramazan Durmuş ve Eser Kılıç getirildi. Tutuksuz 4 sanığın da katıldığı duruşmada, diğer sanıkları avukatları temsil etti.

Sanıklar Yaşar İpek ve Muzaffer Kılıç’ın avukatı, şarkıcı Yıldız Tilbe’yi tanık olarak dinletme talebinde bulundu. Bunun üzerine duruşma salonuna alınan Yıldız Tilbe, sanık Muzaffer Kılıç’ın iş arkadaşı ve menajeri olduğunu belirtti. Tilbe, "Ben Bostancı’da oturmaktayım. Herhangi bir şey lazım olduğunda, evin bir ihtiyacı olduğunda kendisini ararım. Ekmek, su ne ihtiyaç olursa kendisinden isterim. Ayrıca yine gece korktuğum zaman kendisini çağırır yardım isterim. Görmediğim varlıklardan bazen korkuyorum. Kendisini çağırırım. Benim ne Muzaffer ile ne de kardeşi Eser ile uyuşturucu isteme yönünden bir görüşmem olmamıştır. Her ne kadar telefon görüşmelerimde benim arpa istediğim yönünde telefon tapelerinde görüşmelere konu olmuşsa da arpadan kastım para ve yine martılara atmak amaçlı olarak arpa istemiştim. Bazen çok sayıda ekmek alırım, kuşlara atarım. Kesinlikle bu konuşma uyuşturucuya ilişkin değildir" diye konuştu.

Tutuklu sanıkların avukatları, müvekkillerinin tahliyelerini talep ettiler. Savcı Taner Tabel, yeni görevlendirildiği için ve dosya kapsamlı olduğundan yeniden mütalaa yazma talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, dosyanın mütalaasını vermesi için savcıya verilmesine karar verdi. Heyet ayrıca, kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren olguların bulunması, atılı suçun vasıf ve mahiyetini dikkate alarak sanıkların tutukluluğunun devamına kararlaştırarak duruşmayı erteledi.

Benzer Haberler

  • BERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!
    MagazinBERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!Ünlü şarkıcı Berkay, altın kolyesinin 300 bin TL olduğunu söyledi.
    BERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!
  • 5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!
    Magazin5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!Oyuncu Ceyda Ateş, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.
    5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!
  • GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!
    MagazinGUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!Uzun süredir aşk yaşayan Gupse Özay-Barış Arduç çifti, bu hafta İzmir'in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak.
    GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!
  • MERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!
    MagazinMERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!Oyuncu Merve Boluğur, bir süredir sevgilisiyle birlikte görüldüğü selfie'ler paylaşıyordu..
    MERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!
  • İZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!
    MagazinİZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!İzzet Yıldızhan, beğendiği bir sosyal medya fenomenine DM'den mesaj attı.
    İZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!
  • 'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'
    Magazin'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'Geçtiğimiz ay ailesinin de içinde olduğu araçla trafik kazası geçiren ve ölümden dönen Alişan, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylül ayında gelecek" dedi.
    'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?