Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

AVENGERS FİLMİ GÖSTERİLMEYECEK!

Avengers: Age of Ultron, 700 sinema salonunda vizyona sokulmayacak!



Avengers’ın (Yenilmezler) Alman hayranlarına kötü haber: Almanya’da yaklaşık 700 sinema, Marvel’in Hollywood efsanesi olan serisinin sonuncu filmi ‘Avengers: Age of Ultron’ı göstermeyecek.

Ülkede, nüfusu 50 binden az olan şehirlerdeki sinemaların büyük kısmı, Disney’in bilet satışlarından aldığı payı yüzde 47.7’den yüzde 53’e çıkarması üzerine filmi göstermeme kararı aldı.

Disney’in 3D gözlükler için önden avans verme uygulamasını durdurması ve reklam gelirinden sinemalara verdiği payı kesmesi de bu kararda etkili oldu. Almanya’da 193 kentteki 686 sinemada film yer almayacak.

Sinema hakları savunucusu grup IG Nord’un sözcüsü Karl-Heinz Meier yaptığı açıklamada, “Özellikle Doğu Almanya’da fiyatların yükselmesi sinemaların kapanmasına neden olacak ciddi bir problem yaratıyor. Rendsburg’tan Yukarı Bavyera’ya Rhineland’dan Thüringen’e, tüm ülkeyi etkileyecek bir durum söz konusu; herkes birleşip filmi göstermeme kararı alıyor” dedi. Yüksek film kira bedellerine alışık olan ve film dağıtıcılarıyla anlaşmaları olan büyük sinema zincirlerinin filmi göstermeye devam edebileceğini de ekleyen Meier, “Yeni ‘Star Wars’ filmi yolda. Filmin dağıtımı Disney’de, işler gittikçe ilginçleşiyor. Disney, Almanya’nın tüm sinema endüstrisini üzerine alıyor” dedi.

Disney ise iş ilişkilerindeki gizli detayları kamuyla paylaşmalarının şirket politikalarına aykırı olduğunu belirtti.

Serinin son filmi ‘Avengers: Age of Ultron’ henüz ABD, Çin ve Japonya’da gösterilmediği halde dünya genelinde 201 milyon dolar hasılat yaptı. Film sadece Almanya’da 9.3 milyon dolarla açılış yaptı.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?