Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

PİNOKYO YENİDEN BEYAZ PERDEDE

Efsanevi masal kahramanı, 23 Nisan'da çocuklar için beyaz perdeye geliyor.

Yediden yetmişe herkesin bildiği Pinokyo’nun bu versiyonu, ülkemizde Kuşadası’nda çekildi. Filmde lokal oyuncu olarak yöre halkı rol alırken ve prodüksiyon ekibinde 100 civarında kişi görev aldı.



Filmin konusu:

Oyuncak ustası yaşlı Gepetto bir gün bir parça çam ağacı dalı bulur. Onu işler, ağaçtan bir kukla yaratır ve ona Pinokyo ismini verir. Gepetto inanılmaz derecede mutlu olur çünkü yarattığı kukla canlanmıştır. Fakat bu kukla; Pinokyo çok kaprislidir ve aklında hep çılgın düşünceler vardır, haylazdır. Çok geçmeden Pinokyo'nun haylazlıkları köyde büyük hasarlara yol açmaya ve Gepetto'nun başını derde sokmaya başlar. Gepettonun gün geçtikçe "oğluna" karşı olan sabrı taşmaktadır.

Pinokyo evden kaçar ve bir sürü çılgınca maceraya atılır: Mangiafuoco isminde bir kuklacı ile taşınır ve neredeyse bu kuklacı tarafından ateşe atılıp yakılmak istenir. Daha sonraları, iki zorba olan Tilki ile Kedi tarafından kandırılır ve kaçırılır; şeytani bir faytoncu tarafından eşeğe dönüştürülür. Ardından kendisini salam yapmak isteyen bir sirk sahibine satılır.

Bu sırada Gepetto umutsuzca Pinokyo'yu aramaktadır ve arayışlarının sonu bir balina tarafından yutulmasıyla son bulur fakat bu uzun ve maceralı yolculuğunun sonunda Pinokyo düşünceli ve cesaretli olmayı öğrenip, "babasını" balinadan kurtarır ve gerçek bir çocuğa dönüşür.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?