Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

AĞIR ELEŞTİRİLER İŞE YARAMADI

Instagram, meme uçlarıyla ilgili politikasını açıklığa kavuşturdu.



Instagram'ın olur olmaz birçok fotoğrafı politikasına aykırı bulup kaldırmasına karşı büyüyen tepkiler ayyuka çıktı. Doğum sonrası çatlaklarını gösteren annelerin göbekleri, pantolonunda adet kanı görünen bir genç kadının fotoğrafını ve tabii ki meme uçlarını provokatif veya erotik olarak sınıflandırarak kaldıran Instagram, sonunda şu gizemli politikasını açıklığa kavuşturdu.

"Kimi zaman kullanıcıların, özünde yaratıcı veya artistik olan nü görseller paylaşmak istediğini biliyoruz. Ama çeşitli nedenlerden dolayı Instagram'da çıplaklığa izin vermiyoruz. Bu yasak, cinsel ilişki, cinsel organlar ve yakından çekilmiş çıplak popo içeren fotoğraflar, videolar ve illüstrasyonlar için geçerli. Ayrıca bazı kadın meme uçları da yasağa dahil ancak, göğüs aldırma operasyonu izleri veya bebek emziren kadın fotoğrafları bu kategoriye dahil değil. Resim ve heykellerdeki çıplaklık da sorun değil."

Komedyen Chelsea Handler, sanatçılar Miley Cyrus ve Madonna şimdiye kadar bu politikayı saçma bulan ve karşı argümanlar sunan ünlülerden oldu. Öte yandan Rihanna da geçtiğimiz yıl meme uçlarını gösteren fotoğraflarını paylaştığı için Instagram'dan uzaklaştırılmıştı. 

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?