Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

90'LAR ABD'DE DE FİLM OLDU

90’lara giden bir zaman makinesi niteliğindeki 'Dope'dan fragman yayınlandı.



Bu sene ilk kez Sundance Film Festivali’nde gösterilen Rick Famuyiwa imzalı Dope,  fragmanından anlaşıldığına göre nefis bir 90’lar filmi.

Filmin fragmanını alışılmış tarzların dışında, kendine özgü bir methodla hazırlayan Famuyiwa, “Genelde trailer izlediğinizde, filmden görüntüler görürsünüz. Biz burada filmden değil, filmin içinde işlediğimiz kültüre dair detaylar paylaştık. İzleyenlere ‘bu nasıl bir film?’  demesini istedim.” açıklamasını yaptı.

Hip-hop kültürünün hakim olduğu Inglewood (Kaliforniya) kasabasında geçen fragmanda, 90’lara dair birçok detaya rastlamak mümkün.

İşte filmin konusu...

Inglewood'un tehlikeli mahallelerinden birinde yaşayan Malcolm, gangster ve uyuşturucu çetelerinin yönettiği bu yere inat idealleri olan bir gençtir. Harvard'a girmeyi kafasına koyan çalışkan ve zeki bir öğrencidir, önündeki üniversite başvuruları için elinden geleni yapmaktadır. Los Angeles'ta yapılacak çok büyük bir partiye davetiye bulan Malcolm ve arkadaşları büyük bir maceranın içine atılacaktır.

Rick Famuyiwa'nın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği filmin başlıca rollerinde Zoë Kravitz, Tony Revolori, Blake Anderson ve Kiersey Clemons gibi isimler bulunuyor.

 

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?