Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

LADY GAGA OTELDE KİMLERLE KALACAK?

“American Horror Story: Hotel”de oynayacak diğer ünlüler belli oldu.



Geçtiğimiz ay American Horror Story'nin 5. sezonu Hotel'de oynayacağını açıklayan Lady Gaga, hem dizinin hayranlarını hem de Küçük Canavarları sevince boğmuştu.

Şimdi ise yavaş yavaş belli olan AHS: Hotel kadrosundaki tek ünlünün Lady Gaga olmadığı anlaşılmaya başladı. Dizinin önceki sezonlarından tanıdığınız isimlerin yanı sıra takip ettiğiniz başka isimler de Lady Gaga'yla aynı otelde yer alacak. 

Chloë Sevigny


Diziye geri dönüşü Pazartesi günü belli olan Sevigny'i, 2. sezon Asylum'dan tanıyorsunuz. Son olarak Shelley the nymphomaniac rolünü oynayan Chloe Sevigny'den yeni rolünde de aynı derecede renkli olması bekleniyor.

Wes Bentley


Wes Bentley AHS'ye bu sezon katılan çaylaklardan. Ama tabii ki her AHS ile ilgili şeyde olduğu gibi ne rolde olacağı bir sır.

Matt Bomer


Önceki sezon Freak Show'dan akıllarda kalan küçük bir role imza atan Bomer, iç çamaşırıyla boy göstermişti. Ama bu sezonda Bomer'ın Gaga'ya yazan tipi canlandıracağı konuşuluyor. Zira kendisi de geçen ay "Romantik bir ilişki olmayacağını söyleyemem" gibi belirsiz bir ifadeyle bu iddialara göz kırpmıştı. 

Cheyenne Jackson


AHS'de daha önce hiç yer almamış olabilir ama dizi Cheyenne Jackson'ın favorisi. Bir medya etkinliğinde AHS'de yer alabilmeyi çok istediğini belli eden Jackson'dan da her türlü çılgınlık bekleniyor.

Dahası, bu bol yıldızlı kadroya yeni oyuncular da katılmaya devam ediyor. Biz de bu arada Lady Gaga'nın Hotel sezonunu duyurmak için paylaştığı korkunç fragmanı tekrar izleyip heyecanlanalım.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?