Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

KATILIM KOŞULLARI

Sevgililer Günü Radyosu Hediye Hafta Sonu Seyahati Kampanyası Katılım Koşulları

1. Sevgililer Günü Radyosu Hediye Seyahat Kampanyası (Bundan böyle Kampanyalarak anılacaktır.) Büyükdere Cad. C.E.M. İş Merkezi N.23 K.4 Şişli İstanbul adresinde mukim Karnaval Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Tic. A.Ş. (Bundan Karnaval  olarak anılacaktır.) tarafından gerçekleştirilmektedir.

2. Kampanya aşağıdaki koşulları kapsar ve katılımcılar bu koşulları kabul etmiş sayılır.

3. Kampanya 01.02.2015 – 14.02.2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

4. Kampanyadan yararlanmak isteyen katılımcıların, Sevgililer Günü Radyosu’nda anons edilen 0538 2786929 telefon numarasına WhatsApp uygulaması aracılığıyla sesli mesaj göndermesi gerekir.

5. Belirtilen telefon numarasına sesli mesajını yollayan katılımcılar arasından müzik jürisince belirlenen 3 mesajın sahipleri, çift kişilik Barcelona, Paris ya da Amsterdam hafta sonu seyahati kazanır.

6. Kazanan kişiler Istanbul Sabiha Gökçen (SAW) Havaalanı’ndan Pegasus Hava Yolları ile seyahat edeceklerdir.

7. Cuma - Cumartesi konaklama, Pazar günü çıkış yapılacak şekilde otel ve uçuş masrafları Karnaval’a aittir.

8. Havaalanı, alan-otel ulaşımları, yurt dışı çıkış harcı, vize ücreti ve ekstra masraflar kazanan kişilere aittir.

9. Kazanan kişiler Karnaval.com web sitesi üzerinden duyurulacak ve kişilere sesli mesajlarını ilettikleri telefon numarasından ulaşılacaktır.

10. Kazanan kişiler Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Cuma gidiş, Pazar dönüş Barcelona, Paris ya da Amsterdam çift kişilik tatilleri için isim bilgisi ve gidecekleri hafta sonunun tarihlerini  [email protected] adresine iletmelidir.

11. Uçak rezervasyonları Karnaval’a en geç 28 Şubat tarihine kadar iletilmelidir. Uçulacak tarihler en geç 31 Mayıs 2015 olmalıdır.

12. Kampanya kapsamında hediye edilen ve satın alma işlemi gerçekleşen biletler değiştirilemez.

13. Bilet satın alma işlemi gerçekleşen uçuşların Pegasus Hava Yolları tarafından değiştirilmesinden, ertelenmesinden, iptal edilmesinden vb durumlardan Karnaval sorumlu değildir.

14. Kampanya talihlilerinin isimleri tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçları ile internet ortamında yayınlanabilecektir. Ayrıca kampanya düzenleyici firma tarafından bütün katılımcılara her türlü bilgilendirme, reklam ve kampanya SMS ve e-mail yolu ile gönderilebilecektir. Katılımcı ve talihliler kampanyaya katılmakla bu izinleri vermiş sayılırlar. 

15. Karnaval, kampanya kapsamında vereceğini duyurduğu hediyeyi, kapsamını, kampanya kurgusunu, yapısını ve koşullarını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar. Karnaval, ayrıca kampanyayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir.

16. Hediye kazanma ve alma hakkı satılamaz, devredilemez ve ertelenemez.

17. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışındadır.

18. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablolu ya da kablosuz Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanya kapsamında kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması veya ulaşılamaması nedeni ile katılımcının zarar görmesi sebebiyle Karnaval  hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

19. Karnaval, ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında oluşabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da web sayfasında yer alan datalarda oluşabilecek eksik ve/veya yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz.

20. Bu kampanyaya Karnaval  ve grup şirketleri ve işbirliği yaptığı diğer firmaların çalışanları ile birinci dereceden yakınları katılamazlar. Katılıp ödül kazansalar dahi bu haklarını kullanamazlar.

21. İhtilaf vukuunda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri münhasır yetkilidir.

Benzer Haberler

  • CAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!
    MüzikCAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!Can Bonomo, pandemi nedeniyle ara verdiği canlı performanslarına 7 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro ve 8 Ağustos Çeşme Açıkhava yaz konserleri kapsamında tekrar başlıyor.
    CAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!
  • HANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDE
    MüzikHANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDEHande Yener hayranlarının merakla beklediği 20.yılına özel Carpe Diem albümünü iki parçaya böldü.
    HANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDE
  • ZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLE
    MüzikZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLEBaşarılı isim Ziynet Sali, 'Kalbim Tatilde' single'ını sevenleriyle buluşturdu.
    ZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLE
  • KAŞ’TA KLİP!
    MüzikKAŞ’TA KLİP!Soner Arıca’nın geçtiğimiz hafta müzikseverlerle buluşturduğu, söz ve müziği kendisine ait ‘Çözelim Düğümü’ single’ı kliplendi.
    KAŞ’TA KLİP!
  • ‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’
    Müzik‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’'Dinle' şarkısıyla 1997 yılında Eurovision’da ülkemizi temsil eden ve üçüncü olan Şebnem Paker yıllar sonra o süreci anlattı.
    ‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’
  • SEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİ
    MüzikSEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİPop müziğin başarılı temsilcilerinden Simge, 5 Ağustos’ta gerçekleşmesi planlanan Harbiye konseri öncesi Sezen Aksu’dan uğur hediyesi aldı.
    SEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİ
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?