Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

1 SANTİMETRELİK KOT

Konyalı terzi Guinness'e aday.



Konya'da terzi Derviş Arı, 1 santimetrelik kot pantolon dikti. Terzilikteki başarısını ortaya koymak için yaklaşık 2 yıl önce 1.5 santimetrelik kot pantolon diken Derviş Arı, diktiği 1 santimetrelik kot pantolon ile kendi rekorunu yenilerken, dünyanın en küçük pantolonu olduğunu öne sürdü.

Derviş Arı, ilk olarak bir müşterisinin kefene cep diktirmesiyle basında gündeme geldiğini, ardından da mesleğini en iyi şekilde yaptığını anlatabilmek ve inceliklerini gösterebilmek için büyük bir emek isteyen en küçük pantolonu dikmeye karar verdiğini ifade etti. Arı, şöyle konuştu:

"İlk olarak 3.5 santimetre boyunda bir pantolon diktim. Ardından bunu 2.5 santimetreye düşürdüm. 2 yıl önce 1.5 santimetre boyunda bir kot pantolon diktim. Şimdi de 1 santimetre boyunda kot pantolon dikerek noktayı koydum. Artık bundan küçüğünü dikecek makinemiz kalmadı."

Diktiği pantolonları iş yerinde sergilediğini belirten Arı, bu pantolonları satın almak isteyenler olduğunu da söyledi. Yaptığı 1 santimetrelik pantolon ile Guinness Rekorlar Kitabı'na da girmek istediğini ifade eden Arı, bunun için para yatırmak gerektiğini ve sponsor bulduğu taktirde düşünebileceğini belirtti.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?