Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

NO NAME & ÖMER HARMANKAYA / HER SALI

Ömer Harmankaya, "Kimse Kusura Bakmasın" isimli teoride tek, pratikte çok kişilik stand-up gösterisiyle, şubat ayında her salı, BKM Mutfak Sahne'de!

No Name

Bir rol, üç aday…
Şeytanın bacağını kıramamış üç kız, meşhur bir şarkıcının reklam kampanyasındaki partneri olmak için gecenin bir yarısı apar topar ajansa yönetmen görüşmesine çağrılırlar. Deneme çekiminden sonra içlerinden biri seçilecektir. Kızlar, bekleme odasında, ince ince yürüttükleri stratejiler ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalışırlar.
-İstemek başarmanın yarısı!
-Diğer yarısı ne?
-Torpil.

Aynı hayalin peşinden koşan üç farklı karakterin güldüren mücadelesini konu alan “No Name”, 2014 kış sezonu boyunca BKM Mutfak Sahnesi’nde olacak.

Yazan - Yöneten: Aksel Bonfil
Oyuncular:  İlkyaz Kocatepe, Begüm Ertuğrul, Derya Beşerler

Üç kızın bir reklam kampanyasında rol almak için birbirleriyle verdiği mücadeleyi konu edinen No-Name, şubat ayı boyunca her salı  BKM Mutfak Sahne’de…

Ömer Harmankaya

29 Şubat doğumlu olduğu için matematiksel olarak hala 7 yaşında olan komedyen, gösterisinde günlük yaşamın yoğun temposu arasında gözden kaçırdığımız mizahi unsurları gün yüzüne çıkarıyor.

Senarist ve reklam yazarı Ömer Harmankaya, "Kimse Kusura Bakmasın" isimli teoride tek, pratikte çok kişilik stand-up gösterisiyle, şubat ayında her salı, BKM Mutfak Sahne'de!

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?