Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

OBAMA'NIN 2014 FAVORİSİ

Barack Obama, verdiği bir röportajda 2014'te izlediği en iyi filmi açıkladı.



ABD Başkanı Barack Obama, eşi Michelle Obama ile People dergisine verdiği röportajda 2014 yılında izlediği en iyi filmi açıkladı.

Richard Linklater'ın yönetmenliğini yaptığı Boyhood (Çocukluk) filmi Barack Obama'nın favorisi olurken, eşi bir kitap uyarlaması olan Gone Girl filminin kitabını daha çok beğendiğini belirtti.

Boyhood:
En son Before Midnight filmiyle izleyici karşısına çıkan Richard Linklater'ın senaryosunu yazıp yönettiği film, çıkış noktası olarak yakın zamanda boşanmış bir çiftin, Mason ve Olivia'nın hikayesine odaklanıyor. Sahip oldukları tek çocukları ise bundan böyle anne ve babasının bir arada yaşamadığı gerçeğine alışmak ve bu yabancı düzen içinde yaşam sürmeyi öğrenmek mecburiyetindedir. Çocuğun altı yaşında başlayan bu yeni tecrübesini on iki yıl boyunca sürecek olan bir gelişme evresine yayan yönetmen, bu süreç boyunca yaşananları beyaz perdeye aktarıyor.

Richard Linklater'ın, 12 yıllık bir süre zarfının belirli zaman aralıklarında çekimlerini tamamladığı filmin başrollerini Ellar Coltrane, Patricia Arquette ve Ethan Hawke paylaşıyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?