Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

ANDRÉ RİEU / 29 KASIM CUMARTESİ

Dünyanın en önemli müzisyenlerinden André Rieu’nun ikinci konseri Ülker Sports Arena’da 29 Kasım Cumartesi günü yapılacak!



Dünyanın en önemli müzisyenlerinden André Rieu’nun Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan konserine ilgi büyüktü. İkinci Konser Ülker Sports Arena’da 29 Kasım Cumartesi günü yapılacak!

Valslerin Kralı  İstanbullular’ı büyüledi
Klasik müziği olimpiyat statlarına taşıyan André Rieu’nun, dün gece Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki konserinde kendisini izlemeye gelen binlerce kişiyi büyüledi. André Rieu’nun, konserinde  Türkçe parçalar çalarak ve yepyeni şovlarıyla izleyicilerine sürpriz yaptı.

Konseri binlerce kişi izledi
“Good Music In Town” konserleri kapsamında Yapı Kredi sponsorluğunda MAP, Piu Music ve CEO Event işbirliğiyle Türkiye’ye 2. kez gelen André Rieu’nun konserine saatler kala, Sinan Erdem Spor Salonu’nda uzun kuyruklar oluştu. Andre Rieu’nun dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası’yla birlikte verdiği konsere İstanbullular büyük ilgi gösterdi. Konseri binlerce kişi izledi.

Valslerin Kralı André Rieu“Dünyanın en iyi seyircisi ile buluşmak çok keyifli”

“Valslerin Kralı” olarak bilenen André Rieu, izleyicileri “Merhaba İstanbul;dünyanın en iyi seyircisi ile evrenin merkezinde buluştuk.Dışarıdaki soğuk havayı unutacak ve yüreğinizde sıcaklığı hissedeceksiniz” diyerek selamladı. 80 kişilik Johann Strauss Orkestrası’yla birlikte sahne alan Rieu,  dünyanın en çok bilinen valslerini çalarken, izleyicilerden onlarca çift müzikler eşliğinde dans etti.The New York Times’da yayınlanan bir incelemede“Klasik Müziğin Madonna’sı” olarak söz edilen André Rieu, sahnedeki şovuyla da fark yarattı.

Müziğin Evrensel dili birleştiricidir
İstanbul’a ikinci kez geldiğini ve çok keyif aldığını söyleyen André Rieu“Pek çok ülkeyi ziyaret ettik ama tek bir ülke var gidemediğimiz,çocukların özgürce koşabildiği o ülke;bu barış ülkesinin gerçek olmasını çok istiyorum.Tüm hayaller ve şarkılar özgürce koşan o çocuklar için” dedi ve şarkıları ile Sinan Erdem Spor Salonu alkışlara boğuldu.Yaptığı müzik ile birbirini hiç tanımayan insanların konserlerde tanıştığını,arkadaş olduğunu belirten Rieu, “Konserlerimde arkadaşlık ve asla yalnız olmadığınızı hissini yaratmak,müziğin evrensel dili ile mutluluk yaratmak beni çok memnun ediyor” dedi.

İkinci Konser Ülker Sports Arena’da
Bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm Ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı, 2009-2011 Yılın Tur Sanatçısı Top 10 gibi başarıları elinde tutan André Rieu;29 Kasım Cumartesi akşamı da saat 21.00’da Ülker Sports Arena’da bir konser daha verecek.

Listelerde bir numara
Andre Rieu, 1980'lerin başında kurduğu Maastricht Salon Orkestrası ile adını duyurdu ve özellikle Strauss'un valslerine getirdiği yorumlarıyla "Waltz King" olarak adlandırılmaya başladı. Babasından aldığı keman eğitiminin ardından, Lüttich, Maastricht ve Brüksel konservatuvarlarında eğitimine devam eden Rieu, 10 yıl boyunca Limburg Senfonu Orkestrası'nın üyesi oldu. Franz Lehar'ın "Gold and Silver"ını icra eden bir salon grubuna katılması, Rieu'nun müzikal kariyerini bu yönde çizmesinde etkili oldu. 1978 yılında kendi salon orkestrası Maastricht Salon Orkestrası'nı kuran Andre Rieu, 1987 yılına kadar çalıştığı orkestrası ile önce De Capo ardından da Philips labellarından albümler yayımladı.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?