Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down
icon_player_favorite
JoyTürk
Herhalde
Tan Tasci

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Herhalde Tan Tasci

JoyTürk
Herhalde
Tan Tasci
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

FATİH AKIN BEYAZ PERDE İÇİN GÜN SAYIYOR

Fatih Akın’ın “Aşk, Ölüm ve Şeytan” üçlemesinin son filmi “The Cut”, beyaz perde için gün sayıyor.



Duvara Karşı filmiyle başlattığı, “Aşk, Ölüm ve Şeytan” üçlemesini Yaşamın Kıyısında filmiyle devam ettiren Fatih Akın, sekiz yıl süren uzun çalışmasının ardından  “The Cut/Kesik” ile bu üçlemeyi tamamladı. Ağustos ayında Venedik’te prömiyeri yapılan film 20 Milyon Dolarlık bütçesiyle de adından söz ettiriyor.  Çekimleri Almanya, Küba, Kanada, Ürdün ve Malta’da gerçekleşen “The CUT/Kesik”in konusu ise şöyle:

1915, Mardin, Bir gece, Osmanlı askeri şehirdeki tüm Ermeni erkekleri toplar, demirci Nazarat Manukyan'ı da ailesinden koparırlar. Yıllar sonra,  iki kızının hala hayatta olduğunu duyan Nazarat, kızlarını bulmayı kafasına koyar. Bu yolculuk onu Mezopotamya çöllerinden Havana'ya, oradan da Kuzey Dakota eyaletinin ıssız ve çorak arazilerine sürüklemiştir. Bu serüven, Nazarat'ı iyi kalpli insanlarla karşılaştırdığı gibi aynı zamanda kötü ve adeta şeytanın vücut bulduğu insanlarla da buluşturur.

Oscarlı yönetmen Martin Scorsese’nin de övgü dolu sözlerle bahsettiği ve “Özgün, samimi ve epik bir film olarak nitelediği, “The Cut /Kesik”in oyuncu kadrosunda Tahar Rahim, Simon Abkarian, Makram J. Khoury, Hindi Zahra, Kevork Malikyan, Bartu Küçükçağlayan, Trine Dyrholm, Moritz Bleibtreu, Arsinée Khanjian, Akin Gazi ve Arévik Martirossian’ın yer alıyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?