Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down
icon_player_favorite
JoyTürk
Al Senin Olsun Dunya
Buray

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Al Senin Olsun Dunya Buray

JoyTürk
Al Senin Olsun Dunya
Buray
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

VOCA PEOPLE - ANKARA

Tüm dünyada kapalı gişe gösteriler yapan Voca People ilk kez Ankara’da!

VOCA PEOPLE vokal sesleri ve a capellayı modern beat-box ile harmanlayan; diller, kültürler hatta gezegenler arası köprü kuran dinamik, galaksiler arası müzikal bir tiyatrodur.

Bu müzikal, Dünya’ya çarpan ve evlerine geri dönmek için enerjiye ihtiyacı olan bir grup uzaylının hikâyesini anlatmaktadır. Bu uzaylılar müzik ile iletişim kurmaktadır, çünkü müzik onların enerjisi ve yaşama gücüdür. Evlerine dönebilmeleri için daha çok müziğe ihtiyaçları vardır. Sloganları ”Hayat müziktir ve müzik hayattır.”

Voca People, 2009 yılından beri dünyanın her yerinde- Güney Amerika’dan Amerika Birleşik Devletleri’ne, Kanada’ya, Avrupa’ya, Orta Asya’ya kadar onlarca ülkede izleyicileri kendine hayran bırakmıştır. Bu interaktif müzikal etkinlik New York, Las Vegas ve Paris’te son 2 sezondur düzenli olarak sahnelenmekte olup 2012 yılı “Theatrical Experience” dalında Lortel ödülüne layık görülmüştür. YouTube videoları 55 milyondan fazla izlenen grup bembeyaz kostümleriyle sosyal medyada fenomen haline gelmiştir.

Şovda erken dönem müziklerden günümüze kadar popüler olmuş şarkıları sadece insan sesi ile seslendiren topluluk, seyirciyi de gösteriye dahil ederek muhteşem bir aile eğlencesi sergilemektedir.

Grup, Lady Gaga, Beatles, Adele, Queen, Maroon 5, Michael Jackson gibi pop sanatçılarının şarkılarının yanı sıra “The Godfather”, “The Pink Panther”, “Mission Impossible” gibi film müzikleri ve tabii ki Beethoven’den Tchaikovsky’e Klasik Müziğin en önemli eserlerini bir solukta dinletmektedir.
Şimdi siz de Voca People roketi yörüngeden çıkmadan önce bu yaratıcı ve eğlenceli şovu Ankara’da izleme şansına sahipsiniz.

Tüm Dünyada kapalı gişe gösteriler yapan topluluk Ankaralı müzikseverler ile Congresium Ankara'da iki gösteride buluşacak.

Voca People
Congresium Ankara
17 Ekim 2014; Cuma, Saat 20:00
18 Ekim 2014; Cumartesi Saat 20:00

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?