Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

EN TUHAF 22 MEZAR TAŞI

El hareketi çeken babadan, sonsuza dek karısının yüzünü görmek isteyen adama kadar, dünya olmuş bi' dünya!



İspanya'daki el işareti şeklinde tasvir edilen mezar taşını duymayan kalmamıştır herhalde. Mirasından çocuklarını mahrum eden bir baba, bir de üstüne üstlük mezar taşıyla da çocuklarına el hareketi çekiyor. Madrid'deki Avila Belediye Mezarlığı'nda bulunan mezar taşı tartışılmaya devam ededursun, biz de size dünyanın farklı yerlerinden birbirinden garip diğer mezar taşlarını derledik.

Güler misin, ağlar mısın yoksa duygulanır mısın dedirten en tuhaf 22 mezar taşı huzurlarınızda...

1. Biri Katolik (kadın) biri de Protestan (adam) olan eşlerin birlikte gömülmesine izin verilmeyince, ortaya böyle bir görüntü çıkmış. / Roermond - Hollanda


2. Arjantin Recoleta Mezarlığı'nda bulunan bu mezar taşları ise, ölenen kadar son 30 yıl boyunca tek kelime bile konuşmayan bir karı - kocanın mezarı.


3. Dünyanın en ünlü mezarlıklarından biri olan Paris'teki Pere Lachaise Mezarlığı'nda yer alan bu mezartaşı, sonsuza kadar karısının yüzünü görmek isteyen müzisyen Fernand Arbelot'a ait.


4. Bu mezar taşı da ABD, Salt lake City'de bulunan Matthew Stanford Robison'ın mezarlığına ait. Tekerlekli sandalyesinde ayaklanır biçimde tasvir edilen Matthew, 1988 yılında doğup öldüğü 1999 yılına kadar ailesinin neşe ve ilham kaynağı olan bir çocuk için yapıldı.


5. Bu mezar da 19. yy'ın önemli yazarlarından Belçikalı Georges Rodenbach'a ait olan Paris, Père Lachaise'deki mezar taşı...


6. Kansas, Mount Hope Mezarlığın'daki bu ünlü mezar ise, John Milburn Davis ile karısı (aynı zamanda patronunun kızı) Sarah Hart'ın anısına yapılan bir mezar taşı.


7. Missouri'deki Calvary Mezarlığı ise, taşlarla battaniye gibi örtünmüş çocuk mezarlığı ile dikkat çekiyor.


8. Londra'da bulunan bu mezar taşı ise gerçekten ilginç. Manor Park Mezarlığı'nda bulunan mezar, BMW hayranı Steve Marsh'a ait ve taşın üzerindeki BMW, gerçek boyutlarıyla yapılmış.


9. Almanya'da, Alter Friedhof Mezarlığı'nda bulunan mezar taşı ise verem nedeniyle hayatını kaybeden Caroline Walter'a ait.


10. New Jersey!'de bulunan bu mezarlıkta ise, hayatı boyunca bir Mercedes Benz 240 Diesel Limousine  sahibi olmayı istemiş olan Ray Jr. yatıyor.


Aşağıdaki fotoğrafların ise hangi mezarlıklara ait olduğunu bilmiyoruz, ama internetin en tuhaf mezarlıkları içinde bolca resimleri var...

11. 


12.


13.


14.


16.


17.


18.


19.


19.


20.


21.


22.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?