Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

TİME OUT İSTANBUL'UN SEÇİMİ

En iyi konserler, restoranlar, filmler, tiyatrolar, sergiler ve daha fazlası…



19 Eylül Cuma

Yaz sezonu kapanıyor, bu da sezonun son Suma Beach gecelerini yaşıyoruz demek. Bu son fırsatları değerlendirmek için gecenin bahanesi house, techno ve elektronikayı harmanladığı setleriyle Almanya’dan buralara teşrif eden Henrik Schwarz. Daha fazla bilgi timeoutistanbul.com’da.



20 Eylül Cumartesi

Günün tavsiyesi KüçükÇiftlik Park’taki adidas All Originals Istanbul partisi. Bu sene beşincisi düzenlenen partinin büyük ismi kuşkusuz Woodkid. Folk müziğin pop hali olarak tanımlayabileceğimiz tarzıyla dünya çapında ünlenmeden önce de İstanbul’da bir konser vermişti Woodkid, kaçıranlar veya tekrar canlı dinlemek isteyenler bu fırsatı değerlendirmeli. Woodkid röportajı, partinin diğer isimleri ve detaylar timeoutistanbul.com’da.



21 Eylül Pazar

Bugün 21 Eylül Uluslararası Barış Günü. Bu özel günün şerefine küresel barış organizasyonu MasterPeace bu sene ilk defa İstanbul’dan Kongo’ya dünyanın dört bir yanında düzenlenen Sound of Peace festivalleriyle barış için sesini müzik yoluyla duyuruyor. KüçükÇiftlik Park’ta bugün 14.00’te başlayacak İstanbul konserinde Can Bonomo, Elif Çağlar ve Boğaziçi Caz Korosu gibi isimler sahne alıyor. Daha fazla bilgi timeoutistanbul.com’da.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?