Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

İKİ AİLEYİ YILLARCA İDARE ETMİŞ

Ming ya da diğer adıyla Cleo, 9 yıl boyunca herkesi aldatmış.



Yeni Zelanda’nın Strathmore kentinde yaşayan iki aile, hayvanın tek sahibi olduğunu zannederken kedi iki evle de bağını koparmadı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ilginç olay 2000 yılında Alice Alexander adlı kişinin Ming'i satın almasıyla başladı. Alexander ailesi, 2005'ten itibaren kedinin eve giderek daha geç geldiğini fark etti.

Bunun üzerine endişelenen Alexander ailesi eve artık nadiren uğrayan kediyi aramaya koyuldu. Mahalleye afişler asan Alexanderların çabaları sonuçsuz kaldı. Ancak 4 yılın ardından Ming, aileye üzerinde farklı bir isim yazan tasmasıyla döndü.

Aile, tüyleri taranmış ve iyi görünen kedinin dışarıda değil başka bir evde yaşamaya başladığını anladıktan sonra sokaklara tekrar afişler astı ve yeni sahibi bulmaya çalıştı. Birkaç gün sonra telefonları çalan Alexanderlar ikinci sahip Smith ailesiyle sonunda tanıştı.

Smithler Cleo adını verdikleri kedinin ailenin bir parçası olduğunu ve ona çok alıştıklarını belirtirken Alexanderlar da kedilerini çok sevdiklerini ve diğer ailenin taşınmasından endişe duyduklarını belirtti.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?