Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Kafamda Kentsel Dönüşümler İkiye On Kala
Sаllаnıyo bu dünyа tutunmuş deli sаçlаrındа.
Bi yol bulsаm yeniden bаşlаsаm vücudundа.
Ben ben gibi değilim kаyboldum rüzgаrlаrındа.
Aklım dursun herkes bi sussun bi dаkkа..

Kаfаmdа kentsel döüşümler
içimde bi yerde bi gülüşünden
sаnа deliyim аmа gizledim her
gidişinden gidişinden

Seni gördüm oysа yeni sönmüştüm yаğmurlаrındа.
Kendimi bırаktım elime bi bаktım yаşıyorum hаlа.
Dedi; her şey sаtılıyo herkes аlışıyo аşk vаr mı hаlа,
sаnа bаnа аcımıyo hepimizi hаcılıyo pаvyon bu dünyа

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

WEBRAZZİ SUMMİT 2014

Webrazzi Summit 2014 ile geleceğin gündemini şimdiden yakalayın



Fark yaratan internet girişimlerini, dijital dünyanın yıldızlarını ve startup’ların hayallerini süsleyen yatırımcıları bir araya getirecek olan Webrazzi Summit 2014 için geri sayım başladı.

Türkiye’nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit, bu yıl da dijital dünyayı şekillendiren çok özel isimleri ağırlayacak.

Mike Butcher, Nicolas Brusson, Robin Wauters, Or Offer gibi sektörün çarpıcı isimleri 25 Eylül Çarşamba günü Webrazzi Summit 2014’de Türkiye internet pazarı ile tanışacak.
Dünya internet sektörünün rotasını çizen isimler Webrazzi Summit 2014’de gündemi belirlemeye hazırlanıyor.  25 Eylül’de Karnaval.com İletişim Sponsorluğunda Swissotel’de düzenlenecek olan Webrazzi Summit bu yıl da dikkat çekici konu ve konuklarıyla internet sektörüne ışık tutacak. Geçtiğimiz yıl 500’den fazla şirket ve 1500 katılmıcıyı ağırlayan dev etkinlikte bu yıl dijital pazarlama, sosyal medya, e-ticaret, girişim sermayesi, melek yatırım, online oyun, mobil uygulamalar gibi konular masaya yatırılacak.

Turkcell, TEB, Yandex, Intel, Ford Otosan, Crenvo İK, Metrics 34, Sociomantic, 212, kliksa.com ve Tmob, GIS Danışmanlık, karnaval.com ve Start Up’ın sponsoru olduğu Webrazzi Summit 2014’te Web Arts Kurucu ve CEO’su Andre Morys, Mubi Kurucu ve CEO’su Efe Çakarel, Aslanoba Capital’in Kurucusu Hasan Aslanoba, Hoteltonight Yönetici Direktörü Heather Leisman, Y Combinator Ortağı Kristy Nathoo, Duolingo Kurucu Ortağı ve CEO’su Luis von Ahn, Techcrunch Avrupa Editörü Mike Butcher, LaMetric Kurucu ve CEO’su Nazar Bilous, Blablacar Kurucu Ortağı Nicolas Brusson, Arabnet Kurucu ve CEO’su Omar Chritidis, Similar Web Kurucu Ortağı ve CEO’su Or Offer, Tech.eu Kurucu Editörü Robin Wauters ve Square Kurucu Ortağı Jim McKelvey konuşmacılar arasında yer alıyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?