Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

SMS'İ YANLIŞ NUMARAYA ATINCA!

Düğün partilerine arkadaşlarını davet eden çift, sosyal medyanın en eğlenceli konusu oldu!



 
Günün ilginç haberi Detroit'ten geldi. Gerçi New York Post gibi bir kaç kaynak, olayın İngiltere'de geçtiğini yazdı ancak ortada henüz net bir açıklama yok.

Neyse biz konuya dönelim. Düğün hazırlıklarını tamamlayan Kristen ve Roger çifti, son iş olarak düğünleri için verilecek barbekü partisine ve fotoğraf çekimine arkadaşlarını davet etmek için kısa mesaj göndermeye başladılar.

Ancak ne olduysa o mesajlardan biri yanlış gönderilince oldu ve çift bir grup 'yabancı' ile birlikte sosyal medyaya konu oldu.

Kristen barbekü partisinin tarih, saat ve yerini söyleyen mesajı, yanlış bir telefon numarasına gönderdi.

Mesajı alan kişi de, Kristen'a kim olduğunu sordu. Kristen ise şaşırmış bir şekilde "Roger'ın müstakbel eşi Kristen" şeklinde cevap verdi.

Karşı taraf ise "Yanlış numara. Ama ben ve kankalarım orada olacağız" dedi. Kristen'ın "Yabancıları almıyoruz" cevabına da ısrarcı bir şekilde "Biz yine de geliyoruz." (We Still Coming) cevabı verildi.

Ve düğün gelip çatınca, Kristen ve Roger çiftinin korktuğu başına geldi. Yanlış mesajın gönderildiği HackneysFinest, arkadaşlarıyla beraber barbekü partisine katıldı ve gelin ve damat ile birlikte bir de fotoğraf çekti.

Fotoğrafın ve mesajlaşmanın, HackneysFinest hesabından yayınlanması üzerine, Twitter'da #WeStillComing hashtag'i TT oldu.

Olayın iyi planlanmış bir 'fenomen' olma çabası mı olduğu mu, yoksa gerçekten mi yaşandığı hala bilinmiyor. Ancak sosyal medya, özellikle #WeStillComing tag'ini oldukça benimsedi.


Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?