Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ KONSERİ

Dünya Otizm farkındalık günü konseri 2 Nisan’da garajistanbul sahnesinde

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında gerçekleşecek ve geliri Odfed’e bağışlanacak, Janset'in sunacağı, Aylin Aslım, Birsen Tezer, Ceylan Ertem, Çiğdem Erken, Fırat Tanış, Mabel Matiz ve Ogün Sanlısoy'un sahne alacağı Dünya Otizm farkındalık günü konseri 2 Nisan’da garajistanbul sahnesinde...  Biletler garajistanbul gişesi ve Biletix’te. Medya sponsoru karnaval.com

Performans Hakkında:

Janset'in sunacağı, Aylin Aslım, Birsen Tezer, Ceylan Ertem, Çiğdem Erken, Fırat Tanış, Mabel Matiz ve Ogün Sanlısoy'un sahne alacağı Dünya Otizm Farkındalık Günü Konseri 2 Nisan’da garajistanbul sahnesinde...

Otizm ile ilgili farkındalık oluşturmak ve otistik bireylerin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla, 2 Nisan, Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir. Bu çerçevede Nisan ayı boyunca tüm Dünyada otizmle ilgili yapılan etkinlikler yoluyla, otistik bireylerin toplumla bütünleşmelerini sağlamaya yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Otizm Dernekleri Federasyonu 7 yıldır Otizm Platformu olarak faaliyet gösteren ülke çapındaki 24 otizm derneğinin katılımıyla kurulmuştur.
Otizm Dernekleri Federasyonu yetişkin otizmlilerden, yeni teşhis alan otizmlilere kadar temel vatandaşlık gereksinimleri olan eğitim, sağlık, meslek edinme, çalışma, barınma, bakım ve sosyal hakları gibi Anayasa’dan başlayarak diğer yasalardan kaynaklı tüm hakların kullandırılması ve eksikliklerin düzenlenmesi yönünde Platform döneminde başlatılan tüm faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu konserden elde edilen gelirin tümü Odfed'e bağışlanarak ülkemizdeki otizmli bireylerin Anayasal haklarının tam olarak tanınması, hak ettikleri yaşam koşullarının oluşturulması yolundaki çalışmalarda kullanılacaktır.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?